Småföretagare drar nytta av stark bokföringsprogramvara

0
Småföretagare drar nytta av stark bokföringsprogramvara

Quickbooks har konsekvent rankats som ett av de bästa tillgängliga programmen

Artikelinnehåll

Den här artikeln skapades av StackCommerce. Postmedia kan tjäna en affiliate-provision från köp gjorda via våra länkar på denna sida.

Annons

Artikelinnehåll

Luca Pacioli var en italiensk matematiker i slutet av 1400-talet och den första personen som publicerade ett arbete om det dubbla bokföringssystemet. Han är känd som redovisningens fader och revolutionerade hur företag övervakade sin verksamhet, vilket möjliggjorde förbättrad effektivitet och lönsamhet. Det väsentliga med dubbel bokföring har för det mesta varit oförändrat i över 500 år, med undantag för det faktum att vi nu har programvara för att göra mycket av arbetet åt oss. Vi har Quickbooks.

Artikelinnehåll

Historiskt sett fördes reskontra manuellt, varje nummer skrevs mödosamt som en debet på ett konto och en kredit på ett annat (därav “dubbel bokföring”) för att säkerställa noggrannhet i alla finansiella transaktioner. Med teknik kom och, som tekniken är avsedd att göra, gjorde den redovisningsprocessen mycket enklare, där en post automatiskt kunde allokera räkningar, checkar, insättningar, kvitton, etc. till rätt konto, och prydligt balansera i kontot. slutet. Självklart beror noggrannheten fortfarande på användaren.

Annons

Artikelinnehåll

Att ha kunskap om redovisningsprinciper eller bokföring kommer naturligtvis att ge dig ett steg upp när det gäller att göra ditt ekonomiska pappersarbete, men även den som inte är så kunnig på redovisning kan dra nytta av Quickbooks. Tillverkad av Intuit, nyligen utsedd till ett bästa B2B-varumärke i Kanada 2021. Rapport om företagsrankning, har Quickbooks konsekvent varit rankad som ett av de bästa bokföringsprogrammen som finns tillgängliga . Lätt att lära sig och förstå, det erbjuder en uppsjö av funktioner, inklusive löner, jobbkostnad, skattespårning och inventering. Utöver de grundläggande balansräkningarna och resultaträkningarna genererar den ett brett utbud av finansiella rapporter, inklusive kassaflödesanalyser, leverantörsskulder och fordringar åldrande rapporter, försäljningsrapporter efter kund eller av representant, budgetöversikter och så många fler. Kort sagt, det kommer att tillåta dig att få ett bra grepp om var ditt företag befinner sig ekonomiskt när som helst.

Annons

Artikelinnehåll

Detta Quickbooks Pro Desktop-certifieringsbonuspaket kommer att guida dig genom mycket av det som nämns ovan och lite till. Lärd av Robert Steele , en praktiserande auktoriserad revisor (CPA), en redovisnings- och affärsinstruktör och läroplansutvecklare, kommer du att guidas steg för steg genom åtta kurser, en del fokuserar på specifika moduler som löner och skatt, och andra, som QuickBooks Pro Desktop 2020 Masterclass kommer att ge ett bredare utbud av information avsedd för både nybörjare och mer erfarna användare.

Värderad till över $2 000, denna femstjärniga kurs erbjuds nu för endast $31,99. Du kommer att få livstidstillgång till nästan 900 lektioner och en mängd kunskap som kommer att hjälpa dig att driva ditt företag enklare.

Priserna kan ändras

Annons

Leave a Reply