Kommer det någonsin att finnas en ny skatteklass för sexsiffriga inkomsttagare i PEI?

1
Kommer det någonsin att finnas en ny skatteklass för sexsiffriga inkomsttagare i PEI?

Att bekanta dig med Kanadas inkomstskattesystem kan spara tid och pengar

Artikelinnehåll

Den här artikeln skapades av StackCommerce. Postmedia kan tjäna en affiliate-provision från köp gjorda via våra länkar på denna sida.

Artikelinnehåll

Skattesäsongen kan ha kommit och gått, men gör inga misstag, den kommer igen. Som Benjamin Franklin skrev i ett brev från 1789 till Jean-Baptiste Leroy, en framstående fransk vetenskapsman, “De enda två säkerheterna i livet är döden och skatter.” Och även om vi kanske har liten kontroll över vad som händer med det förra, kan beväpning av oss med kunskap hjälpa oss att minska mängden skatter vi är skyldiga, samtidigt som vi håller oss inom lagens ramar.

Artikelinnehåll

Istället för att dra ut dig i håret eller somna om att läsa handlingen, eller flytta till Prince Edward Island för att betala mindre skatt, ta den här kompletta kursen i skatteredovisning. Det är en kort men noggrann läroplan över vad du behöver veta för att kunna göra din egen privatekonomi och företagsredovisning samt fylla i en självdeklaration. Du kommer att få praktisk och teoretisk kunskap om Kanadas skattesystem tillsammans med en förståelse för bolagsskatteberäkningar. Med dessa insikter kommer du att kunna effektivisera processen och förstå hur du maximerar dina avdrag för att betala minimibeloppet till staten.

Tänk på det här: Kanadensare spenderar miljarder att följa det komplexa skattesystemet. Detta inkluderar den tid som ägnas åt att samla in, organisera och fylla i skatteformulär, erlagda yrkesarvoden och de ekonomiska kostnaderna för programvara och andra hjälpprodukter. För bara $24,99 kommer du inte bara att kunna spara dig själv skattepengar, utan du kommer också att skära ner på tiden och pengarna det tar att förbereda.

Så skjut inte upp, varken med att investera i den här informativa kursen eller med att lämna in din skatt. Du kommer att få livstidstillgång till sex föreläsningar och en timmes innehåll. Det är förmodligen kortare tid än det skulle ta att läsa inkomstskattelagens förstasida.

Priserna kan ändras.

liknande inlägg

Leave a Reply